fbpx

Terug naar normaal

Zo’n twee keer per jaar heeft je lichaam de behoefte om te resetten. Vaak is dit net na de Kerst en zomervakantie. Die heerlijke lange zomer met wijntjes in de zon en de gezellige kersttijd waarin we lekkere zoete dingen snoepen. Je merkt het ‘opeens’ aan je buikomvang; je rok of broek zit te strak en je besluit: “Dit wil ik eraf.” Terug naar normaal. Maar hoe dan?

Gewoon eten en toch gewicht verliezen?

Ja dat kan! Het ligt er natuurlijk aan wat je eet. Een goede maaltijd bestaat uit een combinatie van vetten, eiwitten, veel groente en wat koolhydraten. In de juiste verhouding op je bord maakt dat je lichaam je vetten gaat verbranden.

Het cleansing programma van 9 dagen is een prachtig voorbeeld hoe je goed eet in 9 dagen en toch terug naar normaal gaat en je je jurk weer beter zit. Je bent centimeters kwijt op plekken waar je dat graag wilt. En het geeft nog meer voordelen. Je ervaart nieuwe energie, je huid straalt. Heel vaak horen mensen terug van hun omgeving: “Wat heb jij gedaan? Je ziet er zo goed uit.” Het lichaam functioneert als een motor maar je moet er wel goede brandstof instoppen om optimaal te werken.

Wil je meer weten hoe het programma werkt? Stuur me een mailtje met je telefoonnummer. Ik informeer je graag. Marjanne@happylifeforyou.nl

 

3 Heerlijke recepten

Om je alvast een idee te geven hoe gezonde voeding meehelpt om gewicht te verliezen, hierbij drie lekkere recepten.

  1. Aubergine pizza recept
  2. Griekse wrap met kip
  3. Courgette en garnalen

1. Aubergine Pizza Recept

Met deze auberginepizza geniet je van de Italiaanse keuken, zonder dikmakers zoals deeg en kaas. Voeg een soepje of salade toe en je hebt een volledig hoofdgerecht!
Binnen een half uurtje staat deze lekkernij op tafel.

Ingrediënten voor 4 personen
2 aubergines
250 gram cherrytomaatjes
1 los geklopt ei
2 teentjes knoflook
olijfolie
2 bollen mozzarella
1 eetlepel pizzakruiden
4 eetlepels olijfolie
Paar takjes (verse) basilicum

Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de aubergines in plakken van 1 á 2 centimeter. Leg de plakken  op de bakplaat.
Maak de knoflook fijn en meng deze met de olijfolie en de pizzakruiden. Strijk deze mix vervolgens over de aubergine. Doe de plakken 15 minuten in de oven.
Terwijl je wacht, kun je de cherrytomaatjes en mozzarella in stukjes snijden en de basilicum fijn hakken. Haal de aubergineplakken uit de oven, beleg ze met ingrediënten en doe ze nog 5 tot 10 minuten in de oven, totdat de mozzarella gesmolten is.

Recept 2 en 3 vind je hier.

Griekse wrap met kip 

Courgette en garnalen

Mijn website gebruikt cookies en verzamelt informatie over jouw gebruik van de website zodat je zo goed mogelijk van de website gebruik kan maken. Bekijk de policy verklaring voor meer informatie over wat er met jouw gegevens gebeurt.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.